Βρίσκεστε εδώ:: Γενικές Ανακοινώσεις
 
 

Ανακοινώσεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Εκτύπωση

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η προκήρυξη του νέου κύκλου του Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΔΠΜΣ) στη Διοίκηση Επιχειρήσεων για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019 δεν έχει αναρτηθεί ακόμη λόγω της διαδικασίας Επανίδρυσης όλων των Μεταπτυχιακών όλων των Α.Ε.Ι., με βάση το Νόμο 4485/2017.

Περισσότερα

Αποτελέσματα στο Πρόγραμμα Στελεχών Επιχειρήσεων (2017-2018) και Οδηγίες Εγγραφής.

Εκτύπωση
Το Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, καλωσορίζει τους επιτυχόντες στο Πρόγραμμα Στελεχών Επιχειρήσεων για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018 (εαρινό εξάμηνο).

Περισσότερα

Στοχευμένα Σεμινάρια Μικρής Διάρκειας

Εκτύπωση

 Το Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) συνεχίζει την πρωτοβουλία για τους φοιτητές και αποφοίτους του διοργανώνοντας τα Στοχευμένα Σεμινάρια Μικρής Διάρκειας (ΣΣΜΔ).

Περισσότερα

Αποτελέσματα στο Πρόγραμμα Νέων Πτυχιούχων (2017 – 2018) και Οδηγίες Εγγραφής

Εκτύπωση

Το Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, καλωσορίζει τους επιτυχόντες, για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018 (χειμερινό εξάμηνο).

Στα ακόλουθα συνημμένα αρχεία μπορείτε να δείτε την κατάσταση των αποτελεσμάτων και τις οδηγίες για την εγγραφής σας.

 

Περισσότερα

Συνεντεύξεις Υποψηφίων για το Πρόγραμμα Νέων Πτυχιούχων

Εκτύπωση

Οι συνεντεύξεις των υποψηφίων του Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (Νέων Πτυχιούχων), θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017 και την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων (3ος όροφος, Κτίριο Θ΄).

Περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥ ΔΠΜΣ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΜΒΑ)

Εκτύπωση
Σας ενημερώνουμε ότι η Ειδική Διατμηματική Επιτροπή (Ε.Δ.Ε.) του Δ.Π.Μ.Σ. στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στη συνεδρίαση της (αρ. συν. 1/05-09-2017) αποφάσισε να αναβάλει την ολοκλήρωση της διαδικασίας αξιολόγησης των υποψηφίων του προγράμματος για Νέους Πτυχιούχους (χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2017-2018) εν αναμονή των επίσημων αποφάσεων των Τμημάτων που απαρτίζουν το πρόγραμμα, καθώς και της κεντρικής διοίκησης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, όσον αφορά την εφαρμογή του νέου νόμου υπ' αριθμ.4485/2017 (ΦΕΚ 114/04-08-2017) «Οργάνωση και λειτουργία της ανώτατης εκπαίδευσης, ρυθμίσεις για την έρευνα και άλλες διατάξεις».

Σχετικά με την ολοκλήρωση της διαδικασίας αξιολόγησης, θα ενημερωθείτε με e-mail, το συντομότερο δυνατόν.

Σελίδα 1 από 7