Βρίσκεστε εδώ:: Γενικές Ανακοινώσεις
 
 

Ανακοινώσεις

Αποτελέσματα στο Πρόγραμμα Στελεχών Επιχειρήσεων (2017-2018) και Οδηγίες Εγγραφής.

Εκτύπωση
Το Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, καλωσορίζει τους επιτυχόντες στο Πρόγραμμα Στελεχών Επιχειρήσεων για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018 (εαρινό εξάμηνο).

Περισσότερα

Στοχευμένα Σεμινάρια Μικρής Διάρκειας

Εκτύπωση

 Το Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) συνεχίζει την πρωτοβουλία για τους φοιτητές και αποφοίτους του διοργανώνοντας τα Στοχευμένα Σεμινάρια Μικρής Διάρκειας (ΣΣΜΔ).

Περισσότερα

Αποτελέσματα στο Πρόγραμμα Νέων Πτυχιούχων (2017 – 2018) και Οδηγίες Εγγραφής

Εκτύπωση

Το Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, καλωσορίζει τους επιτυχόντες, για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018 (χειμερινό εξάμηνο).

Στα ακόλουθα συνημμένα αρχεία μπορείτε να δείτε την κατάσταση των αποτελεσμάτων και τις οδηγίες για την εγγραφής σας.

 

Περισσότερα

Συνεντεύξεις Υποψηφίων για το Πρόγραμμα Νέων Πτυχιούχων

Εκτύπωση

Οι συνεντεύξεις των υποψηφίων του Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (Νέων Πτυχιούχων), θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017 και την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων (3ος όροφος, Κτίριο Θ΄).

Περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥ ΔΠΜΣ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΜΒΑ)

Εκτύπωση
Σας ενημερώνουμε ότι η Ειδική Διατμηματική Επιτροπή (Ε.Δ.Ε.) του Δ.Π.Μ.Σ. στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στη συνεδρίαση της (αρ. συν. 1/05-09-2017) αποφάσισε να αναβάλει την ολοκλήρωση της διαδικασίας αξιολόγησης των υποψηφίων του προγράμματος για Νέους Πτυχιούχους (χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2017-2018) εν αναμονή των επίσημων αποφάσεων των Τμημάτων που απαρτίζουν το πρόγραμμα, καθώς και της κεντρικής διοίκησης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, όσον αφορά την εφαρμογή του νέου νόμου υπ' αριθμ.4485/2017 (ΦΕΚ 114/04-08-2017) «Οργάνωση και λειτουργία της ανώτατης εκπαίδευσης, ρυθμίσεις για την έρευνα και άλλες διατάξεις».

Σχετικά με την ολοκλήρωση της διαδικασίας αξιολόγησης, θα ενημερωθείτε με e-mail, το συντομότερο δυνατόν.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 2Η ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ 2017-2018 ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ

Εκτύπωση

Το Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας ενημερώνει τους αποφοίτους του ότι μπορούν να αποκτήσουν και 2ο τίτλο σπουδών με άλλη εξειδίκευση/κατεύθυνση από αυτήν που έχουν ήδη και που προσφέρονται από το πρόγραμμα:  Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στη Διοίκηση Επιχειρήσεων με εξειδίκευση στα γνωστικά αντικείμενα Μάρκετινγκ, Χρηματοοικονομική Διοίκηση, Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων (Οι κατευθύνσεις προσφέρονται μόνο αν υπάρχει η ελάχιστη απαιτούμενη από τον κανονισμό συμμετοχή).

Περισσότερα

Σελίδα 1 από 7