Βρίσκεστε εδώ:: Γενικές Ανακοινώσεις
 
 

Ανακοινώσεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗΣ ΜΒΑ - ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΈΡΟΝΤΟΣ

Εκτύπωση

Σας ενημερώνουμε ότι η επανίδρυση του Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) έχει εγκριθεί με το ΦΕΚ 2929/Β/20.7.2018 και βρισκόμαστε στο στάδιο ολοκλήρωσης των διαδικασιών προκειμένου να μπορέσουμε να δημοσιεύσουμε την ανακοίνωση έναρξης υποβολής αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους, περίπου στα μέσα Σεπτεμβρίου 2018.

 

Περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΜΒΑ

Εκτύπωση

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι δεν έχει αναρτηθεί ακόμη η προκήρυξη του νέου κύκλου του Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΔΠΜΣ) στη Διοίκηση Επιχειρήσεων για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019, λόγω της διαδικασίας Επανίδρυσης όλων των Μεταπτυχιακών όλων των Α.Ε.Ι., με βάση το Νόμο 4485/2017.

Περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥ ΔΠΜΣ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΜΒΑ)

Εκτύπωση
Σας ενημερώνουμε ότι η Ειδική Διατμηματική Επιτροπή (Ε.Δ.Ε.) του Δ.Π.Μ.Σ. στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στη συνεδρίαση της (αρ. συν. 1/05-09-2017) αποφάσισε να αναβάλει την ολοκλήρωση της διαδικασίας αξιολόγησης των υποψηφίων του προγράμματος για Νέους Πτυχιούχους (χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2017-2018) εν αναμονή των επίσημων αποφάσεων των Τμημάτων που απαρτίζουν το πρόγραμμα, καθώς και της κεντρικής διοίκησης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, όσον αφορά την εφαρμογή του νέου νόμου υπ' αριθμ.4485/2017 (ΦΕΚ 114/04-08-2017) «Οργάνωση και λειτουργία της ανώτατης εκπαίδευσης, ρυθμίσεις για την έρευνα και άλλες διατάξεις».

Σχετικά με την ολοκλήρωση της διαδικασίας αξιολόγησης, θα ενημερωθείτε με e-mail, το συντομότερο δυνατόν.

Διάλεξη στο πλαίσιο του μαθήματος του ΜΒΑ με τίτλο «Ποσοτική Ανάλυση Επιχειρησιακών Αποφάσεων»

Εκτύπωση

Tην Παρασκευή, 11/03/16, στα πλαίσια της διδασκαλίας του μαθήματος του ΜΒΑ με τίτλο "Ποσοτική Ανάλυση Επιχειρησιακών Αποφάσεων", ο καθηγητής Ε. Θανασούλης του Aston Business School θα παρουσιάσει εισαγωγικά θέματα της μεθοδολογίας DEA και κατόπιν σχετική έρευνα στον κλάδο της υγείας, στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Περισσότερα

Συνεντεύξεις Υποψηφίων για το Πρόγραμμα Στελεχών Επιχειρήσεων

Εκτύπωση

Οι συνεντεύξεις των υποψηφίων του Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (Στελέχη Επιχειρήσεων), θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 12 Ιανουαρίου και την Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων. (3ος όροφος, κτίριο Θ΄).

Περισσότερα

Ωράριο Λειτουργίας Γραμματείας MBA

Εκτύπωση

Σας ενημερώνουμε ότι η γραμματεία του MBA θα λειτουργεί καθημερινά για τη δική σας εξυπηρέτηση κατά τις εξής ώρες:

Δευτέρα  έως  Παρασκευή  από 08:30' έως 15:00'

Τετάρτη και Παρασκευή (και απόγευμα*) από 15:30' έως 19:30'     

*(το απογευματινό δεν ισχύει κατά τις περιόδους που δεν γίνονται μαθήματα)

Σελίδα 1 από 2