Βρίσκεστε εδώ:: Γενικές Ανακοινώσεις
 
 

Ανακοινώσεις

"Αντιμετώπιση του κινδύνου διάδοσης του COVID-19"

Εκτύπωση

 Σας ενημερώνουμε ότι η Σύγκλητος στην υπ' αριθμ. 15/6.3.2020 συνεδρίαση (θέμα 4ο) "Συζήτηση και λήψη απόφασης για τη διαμόρφωση οδηγιών και τη λήψη περαιτέρω μέτρων για την αντιμετώπιση του κινδύνου διάδοσης του COVID-19", ομόφωνα αποφάσισε τα παρακάτω:  

α.    Αναστέλλει όλες τις τελετές ορκωμοσίας πρώτου και δευτέρου κύκλου σπουδών, μέχρι την Παρασκευή 10 Απριλίου 2020, οι οποίες θα γίνουν σε εύθετο χρόνο. Μέχρι τότε, οι απόφοιτοι θα μπορούν να λαμβάνουν από τις Γραμματείες των Τμημάτων και τις Γραμματείες των Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) το Πιστοποιητικό Ολοκλήρωσης Σπουδών. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις μπορούν να γίνονται ορκωμοσίες κατά μόνας (χωρίς την προσέλευση συγγενών/φίλων) και μόνον εφόσον συντρέχει ειδικός τεκμηριωμένος λόγος.

Περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗΣ ΜΒΑ - ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΈΡΟΝΤΟΣ

Εκτύπωση

Σας ενημερώνουμε ότι η επανίδρυση του Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) έχει εγκριθεί με το ΦΕΚ 2929/Β/20.7.2018.

----------------------------------

Αν ενδιαφέρεστε για το πρόγραμμα, μπορούμε να σας κρατήσουμε ενήμερους για την έναρξη υποβολής αιτήσεων, συμπληρώνοντας την φόρμα, πατώντας εδώ!

 

Περισσότερα

Διάλεξη στο πλαίσιο του μαθήματος του ΜΒΑ με τίτλο «Ποσοτική Ανάλυση Επιχειρησιακών Αποφάσεων»

Εκτύπωση

Tην Παρασκευή, 11/03/16, στα πλαίσια της διδασκαλίας του μαθήματος του ΜΒΑ με τίτλο "Ποσοτική Ανάλυση Επιχειρησιακών Αποφάσεων", ο καθηγητής Ε. Θανασούλης του Aston Business School θα παρουσιάσει εισαγωγικά θέματα της μεθοδολογίας DEA και κατόπιν σχετική έρευνα στον κλάδο της υγείας, στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Περισσότερα

Ωράριο Λειτουργίας Γραμματείας MBA

Εκτύπωση

Σας ενημερώνουμε ότι η γραμματεία του MBA θα λειτουργεί καθημερινά για τη δική σας εξυπηρέτηση κατά τις εξής ώρες:

Δευτέρα  έως  Παρασκευή  από 08:30' έως 15:00'

Τετάρτη και Παρασκευή (και απόγευμα*) από 16:00' έως 19:00'     

*(το απογευματινό δεν ισχύει κατά τις περιόδους που δεν γίνονται μαθήματα)