Βρίσκεστε εδώ:: Ανακοινώσεις Αποφοίτων
 
 

Ανακοινώσεις Δικτύου Αποφοίτων

Ανακοίνωση προς τους αποφοίτους ΜΒΑ

Εκτύπωση

Ο Σύλλογος Αποφοίτων ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Μακεδονίας καλεί όλα τα μέλη και τους φίλους του την Παρασκευή 19 Μαΐου μετά τις 9μμ να υποδεχτούμε όλοι μαζί το καλοκαίρι με θέα τη θάλασσα στο 

Wine Bar – Restaurant Allegro (Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης)

Ενδεικτική Τιμή Ποτού: 6 Ευρώ

Πρόγραμμα Πρακτικής ReGeneration

Εκτύπωση

Αν είσαι απόφοιτος και θέλεις να αποκτήσεις εργασιακή εμπειρία; Μπες στο πρόγραμμα που συνδυάζει με μοναδικό τρόπο την απόκτηση εργασιακής εμπειρίας, εντατική σφαιρική εκπαίδευση και προσωπική ανάπτυξη! Το ReGeneration είναι ένα εξάμηνο πρόγραμμα πρακτικής άσκησης που προσφέρει πολύπλευρη εργασιακή εμπειρία, ουσιαστική εκπαίδευση από πιστοποιημένους εκπαιδευτές, καθώς και πολλές ευκαιρίες για αυτοβελτίωση και προσωπική ανάπτυξη.

Περισσότερα

Νέα Υπηρεσία Εύρεσης Εργασίας για το Δίκτυο Αποφοίτων

Εκτύπωση

Το Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, στην προσπάθειά του για την περαιτέρω ανάπτυξη, ενίσχυση και υποστήριξη του Δικτύου των Αποφοίτων του (MBA Alumni), ενσωματώνει μία νέα υπηρεσία στο ηλεκτρονικό σύστημα που έχει αναπτύξει για τους αποφοίτους του.

Περισσότερα

Συνάντηση Γνωριμίας με το Σύλλογο Αποφοίτων του MBA

Εκτύπωση

Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιηθήκε στις 25 Ιανουαρίου 2013 η συνάντηση γνωριμίας που διοργάνωσε ο Συλλόγος Διπλωματούχων του MBA του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, στην οποία παρέθεσε ομιλία ο κ. Κ. Γεωργάκας της GECON Συμβουλευτικής ΕΠΕ. Στην εκδήλωση παρεβρέθηκαν, επίσης, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, κ. Ι. Χατζηδημητρίου, ο Πρόεδρος του Μεταπτυχιακού Προγράμματος MBA, κ. Α. Γεωργίου, μέλη της ειδικής διατμηματικής επιτροπής διοίκησης του Προγράμματος, εκπρόσωποι του Συλλόγου Διπλωματούχων, απόφοιτοι και φοιτητές του Προγράμματος, καθώς και ευρύ κοινό.

Περισσότερα

Σελίδα 1 από 2