Βρίσκεστε εδώ:: Εκπαιδευτικό Σεμινάριο στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας
 
 

Εκπαιδευτικό Σεμινάριο στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

Εκτύπωση
Αγαπητοί φοιτητές του Πανεπιστημίου μας, σας ενημερώνουμε ότι η Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, στα πλαίσια των εκπαιδευτικών σεμιναρίων που προσφέρει δωρεάν στα μέλη της σας προσκαλεί  σε νέο εκπαιδευτικό σεμινάριο!

Τίτλος: Πώς να δημοσιεύσετε την εργασία σας σε επιστημονικά περιοδικά των κοινωνικών επιστημών/Ηow to publish your paper in the field of social sciences

Θεματικές ενότητες: 1) Κατάταξη περιοδικών 2) Επιλογή του κατάλληλου επιστημονικού περιοδικού 3) Στρατηγικές πριν την υποβολή άρθρου 4) Διαχείριση του αποτελέσματος της απόφασης του editor 5) Case studies προτεινόμενες από το κοινό

Εισηγητής: Μαραγκός Ιωάννης, Καθηγητής Τμήματος Βαλκανικών Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών (ΒΣΑΣ) Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Ημερομηνία: 02/04/15 ώρα 15:00-18:00

Χώρος: Αίθουσα Συνεδριάσεων τμήματος Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής, κτίριο ΗΘ, 3ος όροφος

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στέλνοντας το Ονοματεπώνυμο και την Ιδιότητά τους στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων 50 άτομα

Προτεραιότητα θα δοθεί σε Υποψήφιους διδάκτορες και Μεταπτυχιακούς φοιτητές του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης Πανεπιστημίου Μακεδονίας

Τμήμα Επιστημονικής Πληροφόρησης και Τεκμηρίωσης

Εσ. τηλ.: 749, 746