Βρίσκεστε εδώ:: Δήλωση Μαθήματος Επιλογής Β' Εξαμήνου.
 
 

Δήλωση Μαθήματος Επιλογής Β' Εξαμήνου.

Εκτύπωση
 Παρακαλούμε να δηλώσετε το μάθημα επιλογής που επιθυμείτε να παρακολουθήσετε, συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα, έως τις 11/01/2018.

 Για τη συμπλήρωση της φόρμας απαιτείται σύνδεση στο λογαριασμό του Πανεπιστημίου ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. )

 Επίσης, παρακαλούμε το Επώνυμο και Όνομά σας να συμπληρωθεί με κεφαλαία ελληνικά.

Για να δηλώσετε το μάθημα επιλογής του Β' εξαμήνου πατήσετε ΕΔΩ

Mπορείτε να δείτε τις περιγραφές των μαθημάτων του Β' εξαμήνου στο site του ΜΒΑ: http://mba.uom.gr/el/periexomenospoudwn/eksminob/epiloghs.html

Σας υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με τον Ενιαίο Κανονισμό:

  • Για να πραγματοποιηθεί ένα μάθημα επιλογής πρέπει να επιλεγεί τουλάχιστον από 6 φοιτητές.
  • Αλλαγή μαθήματος μπορεί να γίνει μέχρι τη δεύτερη εβδομάδα μαθημάτων. Αυτό ισχύει μόνο στην περίπτωση που οι αλλαγές αυτές δεν επιφέρουν ακύρωση της διδασκαλίας ενός μαθήματος, με βάση τις αρχικές δηλώσεις. Ακύρωση της διδασκαλίας ενός μαθήματος επιλογής μπορεί να γίνει δεκτή μόνον εφόσον ζητηθεί αλλαγή μαθήματος από το (50% +1) των φοιτητών που επέλεξαν αρχικά το μάθημα (μέχρι το τέλος της βʼ εβδομάδας).

Επίσης:

Η έναρξη του Προπαρασκευαστικού  Μαθήματος «Εισαγωγή στη Λογιστική και Χρηματοοικονομική Διοίκηση» και η έναρξη του Β' εξαμήνου, προγραμματίζονται ως εξής:

  • Έναρξη προπαρασκευαστικού Μαθήματος: 20/02/2018
  • Έναρξη μαθημάτων Α' εξαμήνου: 26/02/2018