Βρίσκεστε εδώ:: Δήλωση Μαθήματος Επιλογής Β' Εξαμήνου (Χειμερινού 2019-2020)
 
 

Δήλωση Μαθήματος Επιλογής Β' Εξαμήνου (Χειμερινού 2019-2020)

Εκτύπωση

 

Παρακαλούμε να δηλώσετε το μάθημα επιλογής, που επιθυμείτε να παρακολουθήσετε, συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα, έως τις 21/04/2019.

Μπορείτε να δείτε τις περιγραφές των μαθημάτων επιλογής Β' εξαμήνου στο μενού Περιεχόμενο Σπουδών: http://mba.uom.gr/el/periexomenospoudwn/eksaminoc/genikomba.html

Για τη συμπλήρωση της φόρμας απαιτείται σύνδεση στο λογαριασμό του Πανεπιστημίου ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ).

Επίσης, παρακαλούμε το Επώνυμο και το Όνομά σας να συμπληρωθεί με Κεφαλαία Ελληνικά.

 Για να δηλώσετε το μάθημα επιλογής του «Β' εξαμήνου» πατήσετε  ΕΔΩ

 Επιλέγετε ένα (1) από τα παρακάτω μαθήματα:

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ Β' ΕΞΑΜΗΝΟΥ:

1.

Διοίκηση Ολικής Ποιότητας

2.

Συστήματα Κινήτρων, Αμοιβών και Σταδιοδρομίας στις Επιχειρήσεις

3.

Συστήματα Υποστήριξης Λήψης Αποφάσεων

4.

Προβολή και Διαφήμιση

5.

Οργάνωση και Διοίκηση Έργων

6.

Χρηματοδοτικοί Οργανισμοί και Αγορές

7.

Χρηματοοικονομική Αστάθεια και Επενδυτική Συμπεριφορά

Το σύστημα των δηλώσεων μαθημάτων, θα κλείσει στις 21/04/2019 και ώρα 23:55 μ.μ. και θα ξανανοίξει για 2 εβδομάδες από την έναρξη των μαθημάτων στις οποίες θα μπορείτε να αλλάξετε μάθημα.

Σημειώνουμε ότι: θα πραγματοποιηθούν μέχρι 2 μαθήματα επιλογής, αυτά που θα συγκεντρώσουν τις περισσότερες δηλώσεις φοιτητών. Για την πραγματοποιήσει ενός μαθήματος επιλογής απαιτούνται τουλάχιστον 5 δηλώσεις. Για τα μαθήματα που απαιτούν Η/Υ, ο μέγιστος αριθμός φοιτητών είναι 30.

Σας υπενθυμίζουμε ότι: Αλλαγή μαθήματος μπορεί να γίνει μέχρι τη δεύτερη εβδομάδα μαθημάτων. Αυτό ισχύει μόνο στην περίπτωση που οι αλλαγές αυτές δεν επιφέρουν ακύρωση της διδασκαλίας ενός μαθήματος, με βάση τις αρχικές δηλώσεις. Ακύρωση της διδασκαλίας ενός μαθήματος επιλογής μπορεί να γίνει δεκτή μόνον εφόσον ζητηθεί αλλαγή μαθήματος από το (50% +1) των φοιτητών που επέλεξαν αρχικά το μάθημα (μέχρι το τέλος της β' εβδομάδας μαθημάτων).