Βρίσκεστε εδώ:: Δήλωση Μαθήματος Επιλογής Α' Εξαμήνου (Χειμερινό 2019-2020)
 
 

Δήλωση Μαθήματος Επιλογής Α' Εξαμήνου (Χειμερινό 2019-2020)

Εκτύπωση

 Παρακαλούμε να δηλώσετε το μάθημα επιλογής, που επιθυμείτε να παρακολουθήσετε, συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα, έως τις 27/9/2019.

Παρακαλούμε το Επώνυμο και το Όνομά σας να συμπληρωθεί με Κεφαλαία Ελληνικά.

Για να δηλώσετε το μάθημα επιλογής του «Α' εξαμήνου» πατήσετε ΕΔΩ.

Μπορείτε να δείτε τις περιγραφές των μαθημάτων επιλογής Α' εξαμήνου στο μενού Περιεχόμενο Σπουδών http://mba.uom.gr/el/periexomenospoudwn/eksaminoc/genikomba.html

Επιλέγετε ένα (1) από τα παρακάτω μαθήματα:

 ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ Α' ΕΞΑΜΗΝΟΥ: 

Α/Α

ΜΑΘΗΜΑ

1

Ανάλυση Χρηματοοικονομικών Καταστάσεων και Επίδοσης της Επιχείρησης

2

Διεθνές Εμπόριο & Χρηματοδότηση

3

Ηγεσία, Επικοινωνία και Δημόσιες Σχέσεις

4

Θέματα Εμπορικού / Εργατικού Δικαίου

5

Οργάνωση και Διοίκηση Έργων

6

Πληροφοριακά Συστήματα Διοίκησης / Ηλεκτρονικό Εμπόριο

7

Συμπεριφορά Καταναλωτή

Σημειώνουμε ότι: θα πραγματοποιηθούν μέχρι 2 μαθήματα επιλογής, αυτά που θα συγκεντρώσουν τις περισσότερες δηλώσεις φοιτητών. Για την πραγματοποιήσει ενός μαθήματος επιλογής απαιτούνται τουλάχιστον 5 δηλώσεις. Για τα μαθήματα που απαιτούν Η/Υ, ο μέγιστος αριθμός φοιτητών είναι 30.Μετά την ημερομηνία λήξης (27/9/2018), η δήλωσή σας είναι οριστική.

Το σύστημα των δηλώσεων μαθημάτων, θα κλείσει στις 27/10/2018 και ώρα 23:55 μ.μ., και θα ξανανοίξει για 2 εβδομάδες από την έναρξη των μαθημάτων στις οποίες θα μπορείτε να αλλάξετε μάθημα. 

Σας υπενθυμίζουμε ότι: Αλλαγή μαθήματος μπορεί να γίνει μέχρι τη δεύτερη εβδομάδα μαθημάτων. Αυτό ισχύει μόνο στην περίπτωση που οι αλλαγές αυτές δεν επιφέρουν ακύρωση της διδασκαλίας ενός μαθήματος, με βάση τις αρχικές δηλώσεις. Ακύρωση της διδασκαλίας ενός μαθήματος επιλογής μπορεί να γίνει δεκτή μόνον εφόσον ζητηθεί αλλαγή μαθήματος από το (50% +1) των φοιτητών που επέλεξαν αρχικά το μάθημα (μέχρι το τέλος της β' εβδομάδας μαθημάτων).