Βρίσκεστε εδώ:: Υπηρεσία Εύρεσης Εργασίας
 
 

Νέα Υπηρεσία Εύρεσης Εργασίας για το Δίκτυο Αποφοίτων

Εκτύπωση

Το Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, στην προσπάθειά του για την περαιτέρω ανάπτυξη, ενίσχυση και υποστήριξη του Δικτύου των Αποφοίτων του (MBA Alumni), ενσωματώνει μία νέα υπηρεσία στο ηλεκτρονικό σύστημα που έχει αναπτύξει για τους αποφοίτους του.

Η υπηρεσία αυτή απευθύνεται αποκλειστικά στους αποφοίτους του σε συνεργασία με τo Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και είναι η εξής: Ανά τακτά χρονικά διαστήματα, θα αναρτά μέσα στο ηλεκτρονικό σύστημα επικοινωνίας, αγγελίες εύρεσης εργασίας που απευθύνονται σε αποφοίτους του μεταπτυχιακού μας προγράμματος. Με τον τρόπο αυτό το MBA επιχειρεί να ισχυροποιήσει τους δεσμούς του προγράμματος με τους αποφοίτους του, επιδιώκοντας να αποτελέσει αρωγό στην προσπάθεια τους για την κεφαλαιοποίηση των σημαντικών γνώσεων και εφοδίων που έχουν λάβει κατά τη διάρκεια των σπουδών τους, με απώτερο στόχο την καλύτερη δυνατή επαγγελματική εξέλιξή τους.

Στο σύστημα μπορείτε να συνδέεστε από εδώ:

 

Προκειμένου κάποιος απόφοιτος να έχει πρόσβαση σε αυτήν την υπηρεσία, χρειάζεται να αξιοποιήσει τα στοιχεία του προσωπικού λογαριασμού που έχει αυτόματα δημιουργηθεί γι’ αυτόν στον διαδικτυακό χώρο του προγράμματος (http://mba.uom.gr) μετά την αποφοίτησή του, στοιχεία τα οποία του έχουν αποσταλεί μέσω σχετικού ηλεκτρονικού μηνύματος στο λογαριασμό ηλεκτρονικής αλληλογραφίας του (e-mail) μετά την αποφοίτησή του. Με τα στοιχεία αυτά, κάθε απόφοιτος έχει τη δυνατότητα να συνδεθεί στο Δίκτυο Αποφοίτων (MBA Alumni) και να αποκτήσει πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που απευθύνονται αποκλειστικά σε αυτούς. Αν δεν έχετε ακόμη συνδεθεί στο δίκτυο MBA Alumni,  είναι τώρα μια εξαιρετική ευκαιρία να το κάνετε, ενεργοποιώντας το λογαριασμό σας με βάση τα στοιχεία που σας έχουν σταλεί με email μετά την αποφοίτησή σας ή επικοινωνήστε με τη γραμματεία του ΜΒΑ για να σας βοηθήσει να το κάνετε αυτό.

Αφού συνδεθείτε, στην ενότητα «Εύρεση Εργασίας» μπορείτε να παρακολουθείτε συνοπτικά την αποδελτίωση των ευκαιριών εργασίας που απευθύνονται σε κατόχους μεταπτυχιακού τίτλου MBA. Ακολούθως, αν θέλετε περισσότερες λεπτομέρειες, η σύνδεσή σας στο MBA Alumni σας δίνει το δικαίωμα να μπείτε και στο διαδικτυακό χώρο του Γραφείου Διασύνδεσης (απαιτείται επικοινωνία με το Γραφείο Διασύνδεσης για τη δημιουργία σχετικού λογαριασμού που θα δίνει πρόσβαση στις υπηρεσίες του) προκειμένου να υποβάλετε ηλεκτρονικά αίτηση και βιογραφικό σημείωμα για την θέση εργασίας που σας ενδιαφέρει!