Βρίσκεστε εδώ:: Ανακοινώσεις
 
 

11η Πρόσκληση – «Επιχειρηματικές Προκλήσεις»

Εκτύπωση

 Στο πλαίσιο του θεσμού Business Challenges  του προγράμματος MBA, σας προσκαλούμε στην 11η Εκδήλωση Ομιλίας με θέμα:

 «Τα Κόκκινα Δάνεια των Ελληνικών (συστημικών) Τραπεζών. Το πρόβλημα και οι επιπτώσεις του. Αντιμετώπιση – Απειλές – Ευκαιρίες» με ομιλητή τον κ. Ιωάννη Παππά, Διευθυντής Υποδιεύθυνσης της Eurobank Financial Planning Services FPS)και συντονιστή τον κ.Αθανάσιο Νούλα, Καθηγητή του τμ.Λογιστικής & Χρημ/κής την Τετάρτη 30 Μαΐου 2018 και ώρα 19.00 μ.μ  στη Αίθουσα Συνεδριών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Περισσότερα

10η Πρόσκληση – «Επιχειρηματικές Προκλήσεις»

Εκτύπωση

 Στο πλαίσιο του θεσμού Business Challenges  του προγράμματος MBA, σας προσκαλούμε στην 10η Εκδήλωση Ομιλίας με θέμα:

"Η εφοδιαστική αλυσίδα μετατρέπεται σε αλυσίδα αξίας στην Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. Κρίσιμοι Παράγοντες και βέλτιστες πρακτικές" με ομιλητή τον κ. Χρήστο Καραϊσαρίδη, Διευθυντής Logistics της Διαμαντής Μασούτης Α.Ε., την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 19.00 μ.μ στη Αίθουσα Συνεδριών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Περισσότερα

9η Πρόσκληση – «Επιχειρηματικές Προκλήσεις»

Εκτύπωση

Το Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) στο πλαίσιο του θεσμού "Επιχειρηματικές Προκλήσεις - Business Challenges" σας προσκαλεί στην 9η ομιλία με θέμα: "Ιστορίες Επιχειρησιακού Ενδιαφέροντος και Ρίσκου μέσω ενός Εναλλακτικού Εργασιακού Μοντέλου" και ομιλητή τον κ. Δήμο Δημητριάδη, Ιδρυτή και Συνέταιρο της Treasury Technology Associates.

Περισσότερα

Πραγματοποίηση 8ης Εκδήλωσης «Επιχειρηματικών Προκλήσεων»

Εκτύπωση
 Την Τετάρτη 29/3/2017 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και προσέλευση η 8η εκδήλωση του «Business Challenges" του Διατμηματικού Προγράμματος Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, με θέμα «Προκλήσεις στις Εξαγωγές Ελληνικών Τροφίμων και Στρατηγικές Επιλογές» με ομιλητή τον κ. Κωνσταντίνο Κωνσταντινίδη, Διευθύνων σύμβουλο της PELOPAC ABEE.

Με τον κ. Ανδρέα Γεωργίου, Διευθυντή του Προγράμματος να προλογίζει την εκδήλωση και συντονίστρια την Διδάσκουσα κα Αικατερίνη Γκοτζαμάνη και την φοιτήτρια κα Ευαγγελία Μαυροδοπούλου, εξελίχθηκε η παρουσίαση του κ. Κωνσταντινίδη σε μια πολύ ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική συζήτηση με τους παρευρισκόμενους.

Περισσότερα

Πραγματοποίηση Έβδομης Εκδήλωσης «Επιχειρηματικών Προκλήσεων»

Εκτύπωση
Την περασμένη Τετάρτη 22/2/2017 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και προσέλευση η 7η εκδήλωση του «Business Challenges" του Διατμηματικού Προγράμματος Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, με θέμα «Τεχνητή Νοημοσύνη και Νευροεπιστήμη στο σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον: παραδείγματα επιτυχούς ενσωμάτωσης από την ελληνική αγορά».

Τον ομιλητή κ.Χρήστη Μορίδη προλόγισε ο Διευθυντής του Προγράμματος κ.Ανδρέας Γεωργίου, ενώ τη συζήτηση συντόνισε ο διδάσκων στο Πρόγραμμα κ.Ανδρέας Ανδρονικίδης.

Περισσότερα

Σελίδα 1 από 4