Βρίσκεστε εδώ:: Ανακοινώσεις
 
 

9η Πρόσκληση – «Επιχειρηματικές Προκλήσεις»

Εκτύπωση

Το Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) στο πλαίσιο του θεσμού "Επιχειρηματικές Προκλήσεις - Business Challenges" σας προσκαλεί στην 9η ομιλία με θέμα: "Ιστορίες Επιχειρησιακού Ενδιαφέροντος και Ρίσκου μέσω ενός Εναλλακτικού Εργασιακού Μοντέλου" και ομιλητή τον κ. Δήμο Δημητριάδη, Ιδρυτή και Συνέταιρο της Treasury Technology Associates.

Περισσότερα

Πραγματοποίηση 8ης Εκδήλωσης «Επιχειρηματικών Προκλήσεων»

Εκτύπωση
 Την Τετάρτη 29/3/2017 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και προσέλευση η 8η εκδήλωση του «Business Challenges" του Διατμηματικού Προγράμματος Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, με θέμα «Προκλήσεις στις Εξαγωγές Ελληνικών Τροφίμων και Στρατηγικές Επιλογές» με ομιλητή τον κ. Κωνσταντίνο Κωνσταντινίδη, Διευθύνων σύμβουλο της PELOPAC ABEE.

Με τον κ. Ανδρέα Γεωργίου, Διευθυντή του Προγράμματος να προλογίζει την εκδήλωση και συντονίστρια την Διδάσκουσα κα Αικατερίνη Γκοτζαμάνη και την φοιτήτρια κα Ευαγγελία Μαυροδοπούλου, εξελίχθηκε η παρουσίαση του κ. Κωνσταντινίδη σε μια πολύ ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική συζήτηση με τους παρευρισκόμενους.

Περισσότερα

Πραγματοποίηση Έβδομης Εκδήλωσης «Επιχειρηματικών Προκλήσεων»

Εκτύπωση
Την περασμένη Τετάρτη 22/2/2017 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και προσέλευση η 7η εκδήλωση του «Business Challenges" του Διατμηματικού Προγράμματος Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, με θέμα «Τεχνητή Νοημοσύνη και Νευροεπιστήμη στο σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον: παραδείγματα επιτυχούς ενσωμάτωσης από την ελληνική αγορά».

Τον ομιλητή κ.Χρήστη Μορίδη προλόγισε ο Διευθυντής του Προγράμματος κ.Ανδρέας Γεωργίου, ενώ τη συζήτηση συντόνισε ο διδάσκων στο Πρόγραμμα κ.Ανδρέας Ανδρονικίδης.

Περισσότερα

7η Πρόσκληση ''Επιχειρηματικές Προκλήσεις''

Εκτύπωση

Το Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) στο πλαίσιο του θεσμού "Επιχειρηματικές Προκλήσεις - Business Challenges" σας προσκαλεί στην 7η ομιλία με θέμα:  

"Τεχνητή Νοημοσύνη και Νευροεπιστήμη στο σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον: Παραδείγματα επιτυχούς ενσωμάτωσης απο την ελληνική αγορά"

και ομιλητή

τον κ. Χρήστο Μορίδη, Υπεύθυνο Νευρομάρκετινγκ και Στρατηγικής Επικοινωνίας της εταιρίας NetValue

Περισσότερα

Ολοκλήρωση Έκτης Εκδήλωσης "Επιχειρηματικών Προκλήσεων"

Εκτύπωση

Οι εκδηλώσεις των “Business Challenges” του του Διατμηματικού Προγράμματος Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) του Πανεπιστημίου Μακεδονίας συνεχίστηκαν την Τετάρτη 13 Απριλίου. Ομιλητής ήταν ο κ. Ελευθέριος Σαΐτης, ιδρυτής των εταιριών Kronos SA και Intercomm Foods SA και πρόεδρος της Kronos SA που δραστηριοποιείται στον τομέα των κονσερβών φρούτων. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και προσέλευση για ακόμη μία φορά.

Περισσότερα

Σελίδα 1 από 4