Βρίσκεστε εδώ:: Πραγματοποίηση 8ης Εκδήλωσης «Επιχειρηματικών Προκλήσεων»
 
 

Πραγματοποίηση 8ης Εκδήλωσης «Επιχειρηματικών Προκλήσεων»

Εκτύπωση
 Την Τετάρτη 29/3/2017 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και προσέλευση η 8η εκδήλωση του «Business Challenges" του Διατμηματικού Προγράμματος Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, με θέμα «Προκλήσεις στις Εξαγωγές Ελληνικών Τροφίμων και Στρατηγικές Επιλογές» με ομιλητή τον κ. Κωνσταντίνο Κωνσταντινίδη, Διευθύνων σύμβουλο της PELOPAC ABEE.

Με τον κ. Ανδρέα Γεωργίου, Διευθυντή του Προγράμματος να προλογίζει την εκδήλωση και συντονίστρια την Διδάσκουσα κα Αικατερίνη Γκοτζαμάνη και την φοιτήτρια κα Ευαγγελία Μαυροδοπούλου, εξελίχθηκε η παρουσίαση του κ. Κωνσταντινίδη σε μια πολύ ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική συζήτηση με τους παρευρισκόμενους.

Τα θέματα που συζητηθήκαν αφορούσαν τις εξαγωγικές δραστηριότητες της εταιρίας και τα νέα προϊόντα που προωθεί, τις προκλήσεις της αγοράς, και τους τρόπους διανομής των προϊόντων, τις στρατηγικές που ακολουθεί η επιχείρηση PELOPAC και τους τρόπους προσέλκυσης νέων πελατών.

Η άρτια υλοποίηση του θεσμού είναι πάγια επιδίωξη της οργανωτικής επιτροπής, η οποία συνεχίζει  τις προσπάθειες ώστε να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες και τις ανάγκες των φοιτητών και αποφοίτων του Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό και βίντεο από την εκδήλωση.