Βρίσκεστε εδώ:: Εκδηλώσεις
 
 

Εκδηλώσεις

Συμπληρωματικά Δικαιολογητικά Αιτήσεων

Εκτύπωση
Οι υποψήφιοι του Δ.Π.Μ.Σ. στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (πρόγραμμα για Νέους Πτυχιούχους) μπορούν να καταθέσουν στη Γραμματεία του Προγράμματος τα αποτελέσματα αποδεικτικού γνώσης αγγλικής γλώσσας και GMAT μέχρι την Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015.

Οι Απόφοιτοι του ΠΑΜΑΚ στην Ελληνική και Διεθνή Αγορά Εργασίας

Εκτύπωση

Στις 9-10 Ιουλίου 2015, περισσότερες από σαράντα (40) εταιρίες αναζητούν ανθρώπινο δυναμικό για την κάλυψη άμεσων ή/και μελλοντικών αναγκών τους, πραγματοποιώντας συνεντεύξεις στο χώρο της κεντρικής βιβλιοθήκης, με τελειόφοιτους και απόφοιτους των προπτυχιακών και μεταπτυχιακών Τμημάτων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Περισσότερα

Εκδήλωση Γραφείου Διασύνδεσης: ADMISSION IS POSSIBLE

Εκτύπωση

Το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας σας προσκαλεί να συμμετέχετε στις Ημέρες Σχεδιασμού Σταδιοδρομίας 2015 με τίτλο: ADMISSION IS POSSIBLE.

Περισσότερα

Ορκωμοσία Φοιτητών Δ.Π.Μ.Σ. του Πανεπιστημίου Μακεδονίας

Εκτύπωση

Την Παρασκευή, 3 Απριλίου 2015, πραγματοποιήθηκε η τελετή ορκωμοσίας των μεταπτυχιακών φοιτητών των Διατμηματικών Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, με αποφοίτους και από τα τρία προγράμματα: Οικονομικών Επιστημών, Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) και Πληροφοριακών Συστημάτων (MIS).

Τους αποφοίτους όρκισαν οι κ.κ. Αναπληρωτής Πρύτανη και Διευθυντής του Δ.Π.Μ.Σ. στα Πληροφοριακά Συστήματα, Αναπληρωτής Καθηγητής κ. Ιορδάνης Ελευθεριάδης, ο Αναπληρωτής Πρύτανη και Διευθυντής του Δ.Π.Μ.Σ. στην Οικονομική Επιστήμη, Καθηγητής κ. Ευτύχιος Σαρτζετάκης, καθώς και ο Διευθυντής του Δ.Π.Μ.Σ. στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) Καθηγητής, κ. Ανδρέας Γεωργίου.

Περισσότερα

Επισκέπτης Ομιλητής στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (Executive MBA), ο εξέχων καθηγητής του Aston Business School Εμμανουήλ Θανασούλης

Εκτύπωση
Το Σάββατο 26/04/15, στα πλαίσια του μαθήματος «Ποσοτική Ανάλυση Διοικητικών Αποφάσεων», οι φοιτητές και οι φοιτήτριες του Α' εξαμήνου του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια διάλεξη από τον καθηγητή Ε. Θανασούλη του Aston Business School.
Περισσότερα

Εισαγωγή Νέων Προϊόντων στην Αγορά των Αναψυκτικών

Εκτύπωση
Στα πλαίσια του θεσμού "Επιχειρηματικές Προκλήσεις" το Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, σας προσκαλεί στην 1η ομιλία με θέμα: "Εισαγωγή Νέων Προϊόντων στην Αγορά των Αναψυκτικών" με ομιλητή τον κ.Κωνσταντίνο Σεπετά, Διευθυντή Πωλήσεων & Μάρκετινγκ της Ηπειρωτικής Βιομηχανίας Εμφιαλώσεων Α.Ε., την Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015, στην αίθουσα Συνεδρίων, κτήριο ΓΔ, 1ος όροφος.

Σελίδα 1 από 5