Βρίσκεστε εδώ:: Γενικές Πληροφορίες
 
 

Απόφοιτοι - Εργασία

Εκτύπωση

Οι απόφοιτοι του προγράμματός μας αποτελούν για εμάς πολύτιμο "περιουσιακό" στοιχείο. Παρακολουθούμε την επαγγελματική σταδιοδρομία των αποφοίτων μας με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και κάθε επιτυχία τους στον επαγγελματικό στίβο αποτελεί και δική μας επιτυχία. Ένας από τους κύριους στόχους μας είναι η σφυρηλάτηση ισχυρών δεσμών μεταξύ των αποφοίτων μας και η διατήρηση της επαφής τους τόσο με το μεταπτυχιακό μας πρόγραμμα όσο και με την πόλη της Θεσσαλονίκης. Μέσα στο πλαίσιο αυτό έχει ληφθεί ειδική μέριμνα σε ό,τι αφορά το Δίκτυο των Αποφοίτων του MBA (MBA Alumni). Για το Δίκτυο αυτό έχει αναπτυχθεί ειδική ενότητα στο διαδικτυακό χώρο του Προγράμματος, η οποία περιλαμβάνει τα στοιχεία επικοινωνίας όλων των αποφοίτων. Οι απόφοιτοι μπορούν να αποκτήσουν ειδική πρόσβαση σε αυτήν την ξεχωριστή ενότητα του ιστοχώρου μας και να εντοπίσουν συμφοιτητές, συναδέλφους και πιθανούς επαγγελματικούς συνεργάτες.

Απώτερος στόχος μας είναι η συνεχής ανάπτυξη νέων δραστηριοτήτων και συνεργασιών με τους αποφοίτους μας και η αναγνώριση της υψηλής κατάρτισης που έχουν λάβει κατά τη διάρκεια των σπουδών τους, ανοίγοντας διαύλους διαρκούς επικοινωνίας μεταξύ του ακαδημαϊκού χώρου και του επιχειρηματικού κόσμου. Για το λόγο αυτό παρακαλούμε θερμά τους αποφοίτους μας να επισκέπτονται την ενότητα αυτή, να ενημερώνουν τακτικά τα προσωπικά τους στοιχεία και, παράλληλα, να πληροφορούνται για νέες πρωτοβουλίες που λαμβάνουν χώρα στο πλαίσιο λειτουργίας του Δικτύου Αποφοίτων του MBA.

Το πρόγραμμά μας, στην προσπάθειά του για την περαιτέρω ανάπτυξη, ενίσχυση και υποστήριξη του Δικτύου Αποφοίτων, ενσωματώνει μία νέα υπηρεσία η οποία απευθύνεται αποκλειστικά στους αποφοίτους μας. Σε συνεργασία με τo Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας θα αναρτά ανά τακτά χρονικά διαστήματα αγγελίες εύρεσης εργασίας που απευθύνονται αποκλειστικά σε αποφοίτους του μεταπτυχιακού μας προγράμματος. Με τον τρόπο αυτό το MBA επιχειρεί να ισχυροποιήσει τη σχέση του προγράμματος με τους αποφοίτους του, επιδιώκοντας να αποτελέσει αρωγό στην προσπάθεια τους για την κεφαλαιοποίηση των σημαντικών γνώσεων και εφοδίων που έχουν λάβει κατά τη διάρκεια των σπουδών τους, με απώτερο στόχο την καλύτερη δυνατή επαγγελματική εξέλιξή τους.