Βρίσκεστε εδώ:: Γενικές Πληροφορίες
 
 

Σύλλογος Αποφοίτων

Εκτύπωση

MBA Logo Alumni

Ίδρυση:

Ο Σύλλογος ιδρύθηκε το 2011 με την επωνυμία: "ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΤΟΥ ΔΙΑΤΜΗΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ". Μέλη του Συλλόγου εγγράφονται οι διπλωματούχοι, ημεδαποί και αλλοδαποί, του διατμηματικού προγράμματος μεταπτυχιακών σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Σκοποί:

  1. Να συνδράμει στην διεύρυνση των επαγγελματικών οριζόντων, την κατοχύρωση, την προώθηση και γενικά την προάσπιση των επαγγελματικών δικαιωμάτων των μελών του.
  2. Να προστατέψει με κάθε νόμιμο μέσο τα επιστημονικά συμφέροντα των μελών του και να συνδράμει αυτά στη διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους.
  3. Να συμβάλλει στην προώθηση, στην μελέτη και την έρευνα της επιστήμης της Διοίκησης των Επιχειρήσεων.

Όργανα του Συλλόγου:

Κύρια όργανα είναι:

  1. Η Γενική Συνέλευση των μελών (Γ.Σ.)
  2. Το Διοικητικό Συμβούλιο (Δ.Σ.)

Διοικητικό Συμβούλιο:

Το Διοικητικό Συμβούλιο απαρτίζεται από επτά τακτικά μέλη και η θητεία τους είναι διετής. 

Την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018 συνεδρίασε για πρώτη φορά το νέο Δοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου που προέκυψε απο τις εκλογές της 29 Νοεμβρίου 2017.

Κατά τη συνεδρίαση αυτή το νέο Δ.Σ. συγκροτήθηκε σε σώμα ως ακολούθως:

Πρόεδρος : Κόλια Αγνή

Αντιπρόεδρος : Γεωργίου Λουκάς

Γεν. Γραμματέας : Καλύβα Ελένη

Ταμίας : Αβραμίδης Ιωάννης

Μέλη : Καραγκιόζη Ελένη,Συμεωνίδου Ωραιοζήλη

Αναπλ.Μέλος : ΧΑΤΖΗΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ

Θα χαρούμε να έχουμε τη συνεργασία σας και τη συμπαράσταση του Πανεπιστημίου στις δράσεις του Συλλόγου. Ομοίως, μπορείτε να θεωρείτε σίγουρη την αμέριστη βοήθεια στις δικές σας προσπάθειες απο μέρους του Συλλόγου, σε όση έκταση αυτό είναι δυνατό.

Επικοινωνία:

Το Γραφείο του Συλλόγου Αποφοίτων του Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας είναι το 201 και βρίσκεται στον τρίτο όροφο του Η΄ Πύργου. Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε, στο mail του Συλλόγου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.   ή στις σελίδες του Συλλόγου στο Facebook (UoMMBA) και στο Linkedin (UoM MBA Graduates, Thessaloniki, Greece).

 Ο Σύλλογος λειτουργεί χωρίς καμία οικονομική συνδρομή των μελών.

Για την εγγραφή νέων μελών, που γίνεται χωρίς κανένα κόστος, απαιτείται μόνο η συμπλήρωση της Φόρμας Εγγραφής στο link: http://goo.gl/forms/z7ECCvYIZg. Εναλλακτικά, η εγγραφή μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω της σελίδας του Συλλόγου στο Facebook.

 Σας ευχαριστούμε,

Εκ μέρους του Δ.Σ. Συλλόγου Αποφοίτων MBA Πανεπιστημίου Μακεδονίας

Καλύβα Ελένη

Γραμματέας